0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Giclee (giclée) tisk na papir v roli

Hiter pregled

Z uporabo najkakovostnejših materialov in vrhunske tehnologije vam izdelamo visoko kvalitetne grafike v omejenih nakladah. Tisk na papir v roli, širine 60 cm in dolžine 12 m.


Če želite naročiti Giclee (giclée) tisk v roli po meri, nam pišite na info@printlab.si

Zaloga: Na zalogi

24,00 €

* potrebna polja

24,00 €

Opis izdelka

Giclee (giclée) tehnika se uporablja kot nadomestilo dosedanje serigrafije in offset tiska, vendar ima kar nekaj prednosti pred starejšimi tehnikami. Nudi vam izpis najvišje možne kakovosti, identičen originalu, grafika pa je s to tehniko barvitejša in realnejša. Giclee (giclée) odtisi so prava rešitev za vse umetnike, ki želijo manjše število visoko kvalitetnih odtisov svojih del. Grafikam v Giclee (giclée) tehniki lahko spreminjamo tako medij tiskanja, kot tudi končni format in tiskamo grafike manjšega formata, zaradi česar se prodajna cena grafike zniža, posledično pa je tako dostopnejša potencialnim kupcem.

Tisk na papir Hahnemühle Matt FineArt Photo Rag Bright White 310 gramski (100% Cotton)

Širina role je 60 cm.

Giclee (giclée) tehnika v kombinaciji z brez-kislinskim papirjem in UV zaščitni tinti dosega muzejsko obstojnost, ki ob optimalnih svetlobnih pogojih zagotavlja tudi 200 letno brezhibno barvitost in originalnost podobe.