0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

PVC Samolepilna Prozorna / Transparentna nalepka

Hiter pregled

Nudimo vam tisk nalepk za različne namene. Izdelujemo reklamne nalepke, stenske nalepke, talne nalepke, magnetne nalepke, kuhinjske nalepke za steklo, nalepke za vozila ter izreze nalepk,... poljubnih dimenzij, oblik in barv.


Če želite naročiti nalepko po meri nam pišite na info@printlab.si

Zaloga: Na zalogi

17,00 €

* potrebna polja

17,00 €

Opis izdelka

Nalepke so različnih obstojosti, od 3 do 15 let in več, odvisno od kvalitete nalepke, uporabljenih barv, zaščite, vremenskih vplivov in samega ravnanja z nalepko. Nudimo vam tisk nalepk za notranjo in zunanjo uporabo. Izdelujemo nalepke različnih dimenzij in za različne površine. Tiskamo lahko na belo gloss, belo matt, transparentno (prozorno), peskano, barvno,... Nudimo tudi dodatno zaščito // laminacijo nalepk, kar še dodatno podaljša njihovo obstojnost. Če si želite posebne dimenzijo, oblike ali dodelave nam pišite.

PVC nalepke za zunanjo in notranjo uporabo. Pri prozorni nalepki moramo biti pozorni na podlago na katero nameščamo nalepko, saj se lahko barva tiska spremeni zaradi barvne podlage na katero nameščate nalepko. Ravno tako se pri namestitvi prozorne nalepke na steklo ali pleksi kjer je svetlo ozadje barvni print porazgubi. Rešitev je lahko 200% nanos barve.