0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

PVC transparenti / Cerada

Hiter pregled

Nudimo vam tisk transparentov in velikoformatnih oglasov na plastificirano platno (ceradno platno) ali mesh (luknjičasto plastično platno za fasade).


Če želite naročiti transparent po meri nam pišite na info@printlab.si

Zaloga: Na zalogi

34,00 €

* potrebna polja

34,00 €

Opis izdelka

Tiskamo transparente vseh vrst, čez cestni transparenti - dvostranski, reklamni transparenti za predstavitev vašega podjetja, transparenti za promocijo, zabave, veselice, dogodke, ipd. Transparenti iz sintetičnih materialov so namenjeni za notranjo in zunanjo uporabo. Poleg tiska vam nudimo tudi dodelavo // rinkanje transparentov. Če si želite transparent drugačne dimenzije ali z posebno dodelavo, nam pišite in z veseljem vam odgovorimo.

Tiskamo lahko do širine 3,2 m.
Frontlit, PVC cerada, ceradno platno in blockout platno so imena, ki se pogosto uporabljajo za material iz katerega so narejeni transparenti! Od vseh treh naštetih imen je glavna razlika le v tem, da je blockout platno namenjeno obojestranskemu tisku, ki se večinoma uporablja kot označevalne table na javnih razsvetljavah in čez cestnih transparentih, medtem ko vsa ostala imena govorijo o enem in istem materialu za enostranske transparente. Kvaliteta tiska se razlikuje glede na velikost transparenta, saj manjše površine navadno vsebujejo manjše in bolj zahtevne grafike in zato je kvaliteta izpisa temu primernejša – tisk do širine 1,6 m, dolžina max 40 m. Pri večjih transparentih, kjer širina presega 3,2 m le te izdelujemo iz večih delov, ki so med seboj varjena, kvaliteta izpisa pa prilagojena glede na to, da se celotno grafiko gleda od daleč.